Důležitá aktualizace

Důležitá aktualizace

Secomea, přední poskytovatel průmyslových řešení pro vzdálený přístup, oznámila důležitou aktualizaci své produktové řady. Společnost oznámila ukončení výroby populárních modelů SiteManager 11xx a 33xx a zároveň představila jejich moderní náhradu v podobě modelů SiteManager 15xx a 35xx.

Modely SiteManager 11xx a 33xx, které získaly širokou popularitu díky svým výkonným funkcím a spolehlivosti, byly dlouho klíčovými produkty firmy Secomea. Nicméně, jako součást neustálého vývoje a zlepšování svých produktů, se společnost rozhodla přinést na trh novou generaci produktů.

Nové modely SiteManager 15xx a 35xx přinášejí pokročilé funkce a výkon, který předčí očekávání zákazníků. Díky nim budou uživatelé schopni dosáhnout ještě vyšší úrovně výkonu a zabezpečení při vzdáleném přístupu k průmyslovým systémům. Nové modely jsou navrženy tak, aby vyhovovaly nejnovějším technologickým standardům a byly připraveny na budoucí výzvy v průmyslovém prostředí.

Secomea zaručuje podporu a servis pro stávající zákazníky, kteří vlastní modely SiteManager 11xx a 33xx, a bude nadále poskytovat aktualizace a řešení pro tyto produkty. Avšak, společnost vyzývá zákazníky, aby se seznámili s novou generací produktů a zvažovali přechod na modely SiteManager 15xx a 35xx, které nabízejí ještě větší výhody a výkonnost.

Secomea se těší na další spolupráci se svými zákazníky a věří, že nové modely SiteManager 15xx a 35xx představují skutečný krok vpřed v oblasti průmyslového vzdáleného přístupu.

Dostupnost starších modelů je jen do vyprodání skladových zásob.

Kontaktní formulář

VYPLŇTE PROSÍM VAŠE ÚDAJE A MY SE VÁM BRZY OZVEME.